La Creu Roja preveu repartir joguines a 23.000 infants durant aquestes festes

Més de 1.500 persones voluntàries de 400 municipis participaran de la iniciativa


La Creu Roja preveu repartir aquest Nadal, i gràcies a 1.500 voluntaris de més de 400 municipis de Catalunya, joguines per a més de 23.000 infants en situació de vulnerabilitat.

Enguany, l’entitat fa de nou una crida a la ciutadania perquè doni joguines noves. Des de la Creu Roja consideren que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies. També demanen que siguin no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. L’objectiu és aconseguir-ne 70.000 fins al 4 de gener per cobrir les necessitats de milers de nens i nenes a tot el territori.

A la campanya hi participaran més de 1.500 voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut de més de 400 municipis de tot Catalunya a través de 83 assemblees locals i comarcals (cada assemblea pot cobrir diversos municipis d’una comarca).

La iniciativa s’emmarca en el projecte ‘Joguina Educativa’ que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any. “Amb aquesta iniciativa volem sensibilitzar la població sobre el valor educatiu de les joguines i la seva importància com a eina per al creixement dels infants i per al desenvolupament de les seves capacitats i habilitats”, ha afirmat Rosa Alcalà, directora de Creu Roja Joventut a Catalunya.

Diferents fórmules de col·laboració

A més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, Creu Roja Joventut demana la col·laboració d’empreses, comerços i entitats. Aquest suport pot adoptar diferents fórmules: des de la donació de joguines, fins a aportacions econòmiques, passant per la cessió d’espais per a la recollida, entre d’altres.

Les donacions es podran fer fins el 4 de gener als diferents punts de recollida que es poden consultar a la web www.lajoguinaeducativa.org. Al mateix espai web es pot veure el calendari de les diverses activitats previstes a les diferents localitats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article