La Fundació Joia recull, un any més, joguines per als infants més vulnerables

El 18 i 19 de desembre es poden portar les joguines en diversos punts tot i que la campanya s'allarga durant el mes de desembre


El 18 i 19 de desembre els serveis de Rehabilitació Comunitària i de Rehabilitació de Joves de Fundació Joia realitzaran una recollida de joguines a tres punts de Barcelona. Les seus de Fundació Joia també fan recollida directa de joguines durant els mesos de novembre i desembre.

 Així, un any més, es recolliran joguines de segona mà en bon estat i també joguines noves coincidint amb la campanya de Nadal.

Totes les joguines recollides es donaran a diverses entitats socials dels barris de Barcelona on es fa la recollida perquè les facin arribar a infants de famílies amb pocs recursos. S'entregaran a Ymca, a Abarsol i a Canpedró. A Sants-Montjuïc serà l'Escola Bressol El Fil donarà suport a la iniciativa de l’entitat.

El 18 i 19 de desembre (depenent de la parada), de nou del matí a cinc de la tarda, hi haurà tres parades a Barcelona on es farà la recollida de joguines. Un dels punts serà al carrer Indústria, 50  i l’avinguda Josep Tarradellas, 19-21.

Un altre dels punts de recollida que està actiu aquest dimarts, 18 de desembre, és a la rambla Guipúscoa, 33-35. D'altra banda, des del passat mes de novembre i durant tot el desembre es  poden portar les joguines directament a les seus de Fundació Joia, i a la Gran Via de les Corts Catalanes, 997.

 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article