Creu Roja arriba a la recta final de la seva campanya de Nadal i demana més joguines

L'entitat necessita jocs per a infants d'entre un i tres anys i d'entre nou i 14 anys per aconseguir 70.000 joguets


Creu Roja encara la recta final de la seva campanya de Nadal i, per això, demana més joguines. En concret, en necessita per a infants d’entre un i tres anys i d’entre nou i 14 anys per aconseguir assolir el seu objectiu i repartir 70.000 joguets per als nens en situació més vulnerable.

A 14 dies del tancament de la campanya, Creu Roja avisa que encara li manquen el 30% de les joguines que necessita per assolir el seu objectiu: que uns 23.000 infants en situació de vulnerabilitat rebin joguets per Nadal. I fan un seguit de recomanacions.

Per als infants de nou a 14 anys es recomana donar joguines educatives, com ara llibres, jocs de taula interactius i material esportiu. Per als infants més petits es recomana que les joguines promoguin la percepció sensitiva i que no tinguin peces petites desmuntables que puguin ser ingerides.

Per a totes les edats, cal tenir en compte que les joguines han de ser educatives, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. Creu Roja Joventut també demana que siguin joguines noves, ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies.

Per promoure la recollida de joguines, aquest dissabte es va celebrar el concert solidari Un somni de Nadal al Circ Raluy de Barcelona, organitzat per l’Asociació Actúa a benefici de la 26ena Campanya de recollida de joguines Els seus drets en joc. I, fins que finalitzi la campanya el proper 4 de gener, també es poden seguir donant joguines a la seu de la Creu Roja i als punts de recollida que apareixen a la pàgina de La Joguina Educativa. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article