La vuitena edició de la Tapa Solidària del Casal dels Infants recapta més de 23.000 euros

En aquests vuit anys n'ha recollit 190.000, que s'han destinat a diversos projectes socials


La vuitena edició de la Tapa Solidària ha recaptat més de 23.000 euros a favor del Casal dels Infants, segons han informat els impulsors de la iniciativa. L'associació i representants de 70 restaurants que hi han participat ho han fet públic aquest dimecres en un acte a la Fàbrica Moritz Barcelona.

Durant tres mesos, entre el 13 d'octubre i el 13 de gener, aquests establiments han donat 0,50 euros de la venda d'una tapa concreta de la seva carta a l'entitat, fins arribar als més de 23.000 euros de recaptació. Els ingressos es destinaran al servei maternoinfantil Vincles del Casal dels Infants, que acompanya dones en situació de vulnerabilitat i els seus fills menors de 3 anys i que atén més de 600 persones cada any.

Des del Casal dels Infants s'ha assenyalat que aquest any s'han venut més de 41.000 tapes solidàries. L'entitat ha agraït el "compromís" dels restaurants que hi han participat.

La Tapa Solidària ha recaptat més de 190.000 euros en vuit anys, que s'han destinat al projecte Vincles al barri del Raval de Barcelona; a Sant Roc i Llefià, a Badalona; als barris de Fondo, el Raval i Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet, i al municipi de Salt (Gironès).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article