L’Aliança contra la Pobresa Energètica irromp a la seu de Naturgy

Diferents entitats denuncien les pràctiques de l’empresa i demanen la condonació del deute de set famílies


L'Aliança contra de la Pobresa Energètica juntament amb altres entitats han irromput aquest dimecres a la seu de Naturgy a Barcelona per denunciar les “pràctiques abusives” de l'empresa i “l'assetjament que pateixen les persones que acumulen un deute amb aquesta companyia”.

En concret han protestat pel cas de set famílies que porten més d'un any i mig en aquesta situació i han reclamat la condonació del seu deute. S'han viscut moments de tensió amb els vigilants de seguretat de Naturgy quan els activistes han volgut entrar a la seu, amb forcejaments i crits. “Estem sempre pendents del telèfon, perquè ens truquen amb assetjaments i dient que no paguem”, es queixa Cristina García, una de les afectades.

Segons l'Aliança, a l'empresa li suposaria un 0’0003% dels seus beneficis acabar amb la vulnerabilitat d'aquestes set famílies. Les entitats han avisat que seguiran amb les seves mobilitzacions si Naturgy no condona els deutes.

Aquest cop l'entitat ha rebut el suport d’altres entitats com la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), la Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC), Assemblea de treballadors i treballadores en atur, el Sindicat de Llogateres, Las Kellys, la Xarxa per la sobirania energètica (Xse) i l'Observatori del deute en la Globalitzacó (ODG).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article