Fundació Mambré compra vuit pisos per atendre persones en situació d’exclusió residencial

Els fons per a la compra d'aquests habitatges provenen d'una línia de préstec de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i l'Institut Català de Finances


El dimecres passat, 27 de febrer, la Fundació Mambré va signar la compra de vuit pisos en règim de propietat temporal per 75 anys gràcies a l’acord entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Institut Català de Finances que permet que entitats socials sense ànim de lucre accedeixin a una línia de préstec en condicions preferents per a la comprar d’habitatges per a destinar-los a lloguer social.

La Fundació Mambré neix l’any 2007 de la mà d’Arrels Fundació, l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, Assis Centre d’Acollida i la Companyia de les Filles de la Caritat, amb la missió d’acompanyar a les persones sense llar en la seva lluita per accedir a un habitatge digne i per la inserció social i laboral.

Actualment la Fundació gestiona 225 habitatges situats majoritàriament a l’àrea metropolitana i en règim de lloguer i atén anualment més de 650 persones. Per tal d’ampliar el parc d’habitatge, la Fundació també rehabilita habitatge que actualment es troba en desús per tal de convertir-lo en una llar.

El repte de facilitar l’accés a un habitatge digne a les persones més vulnerables ha portat Mambré a obrir noves vies de captació d’habitatge, com és la compra, i d’aquesta manera garantir major estabilitat a les persones ateses.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article