La campanya dels Bombers supera les 2.500 donacions de sang en un mes

28 municipis i més de 40 parcs s'han implicat en la cinquena edició de la iniciativa


La cinquena edició de la campanya ‘Els bombers t'acompanyen a donar sang’ ha superat les 2.500 donacions aquest mes de març. Amb tres jornades encara per celebrar a Cassà de la Selva, Gavà i Camprodon, la iniciativa organitzada pels bombers de la Generalitat i el Bang de Sant ha superat l'objectiu fixat per tal de mantenir un nivell òptim de les reserves abans de Setmana Santa, un període en què baixen considerablement pel canvi d'hàbits i les vacances.

De les 2.505 donacions aconseguides, 500 són de persones que han donat sang per primera vegada i fins a unes 300 persones més han intentat donar-ne però per algun motiu, no han pogut. Les jornades han comptat amb la dinamització de Bombers de la Generalitat, amb exhibicions de vehicles i equipaments, exercicis de rescat o d'excarceració en accidents de trànsit.

Tant el nombre de municipis com de parc de bombers participants ha estat de rècord en aquesta edició, amb la incorporació de poblacions com Gavà, Badalona, esparreguera o Rubí. Entre les poblacions que han aconseguit més donacions destaca Terrassa, amb 269, Esparraguera amb 233 o Palamós amb 218.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article