He tingut un somni


He somiat que... als ciutadans d'aquest país son el centre de les politiques. Que als polítics promouen lleis i organitzacions a partir de les demandes i necessitats dels ciutadans.
 
He somiat que... la execució de projectes no està directament relacionat amb la quantitat de diner sinó en la qualitat, la imaginació i creativitat de les persones que lo porten a terme. 
 
* He somiat que... l'educació afectiva sexual es una assignatura que esta incorporada des de parvulari fins a batxillerat i mòdul de FP.
 
He somiat que... als Governs Territorials de Salut estan funcionant a ple rendiment on la participació als consells de salut marca les dinàmiques dels consells rector. On les propostes són tingudes en compte i solventades adequadament.
 
He somiat que... la coordinació dels programa de salut i escola en al marc dels IES es fa en completa implicació de tots als agent del territori.
 
He somiat que... les àrees dels ajuntaments han deseperescut per a donar peu a un nou tipus de organització que facilita i ajuda al ciutadà.
 
He somiat que... als tècnics municipal de salut en el territori són persones expertes, que coneixen el territori i tenen una gran actitud de servei.
 
He somiat que... als adults han assumit la responsabilitat de formar i transmetre als valors necessaris als nens, adolescents i joves.
 
He somiat que... a cada territori hi ha un equip de preventòlegs que anàlitza la realitat i fan propostes d'investigació i formació per als agents que intervenen en el territori.
 
He somiat que... tots utilitzàvem les TIC i que això ens alleugerava la feina a tots.
 
He somiat que... les famílies són capaces de parlar de tot allò que als preocupa, per a trobar solucions. 
 
He somiat que... per fer la majoria de coses que he somiat no calen diners sinó voluntat de fer-ho i motivació.
 
Que s'ha de fer per aconseguir tots aquests somnis? 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article