Txarango: Cançons de proposta i no de protesta


Aquesta opinió pertany al projecte ‘365Batecs’ de Sant Joan de Déu Solidaritat, un recurs pedagògic que ofereix vídeos testimonials de format breu per reflexionar al voltant de les persones en situació vulnerable.

 

 

Ara que tenim la sort que molta gent coneix Txarango, que hem creat un petit altaveu, que la gent mira les coses que passen al voltant del grup, creiem que és bàsic que serveixi per alguna cosa. Igual que a l’escenari sempre intentem pujar allò que pensem, dir allò que no ens agrada de la societat on vivim, també és important si Txarango pot servir per ajudar.”

De fet, ho hem fet així sempre, la manera d’escriure les cançons sempre és proposant més que protestant, i a nivell humà intentem que sigui igual. Que el grup i la música del grup pugui servir per aportar coses.”

Hem vingut a passar la tarda a l’Hospital Sant Joan de Déu i ha estat bonic perquè ens hem fet fotos i hem conegut nens, hem intercanviat emocions amb els infants que estan aquí, perquè surtin a un calendari per recaptar fons i seguir ajudant. Pots ajudar comprant el calendari, donant diners, però suposo que pels infants de l’Hospital qualsevol acció, qualsevol moment una mica diferent, ajuda a passar millor els dies que segur que no són fàcils.”

Ens hem de moure per canviar les coses que no ens agraden, per fer que aquesta vida que moltes vegades no es senzilla sigui una mica millor, i entre tots junts segur que això és més fàcil.”

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article