La dependència, d’un dia per l’altre


Aquesta opinió pertany al projecte ‘365Batecs’ de Sant Joan de Déu Solidaritat, un recurs pedagògic que ofereix vídeos testimonials de format breu per reflexionar al voltant de les persones en situació vulnerable.

 

“Cap a les 11 h del matí ja m’arreglava i anava a comprar. Anava a una granja i ens trobàvem cinc o sis amigues i m’ho passava molt bé. Al vespre, a les nou, sortia de veure la meva germana i me’n tornava a la granja amb unes altres amigues.

Me’n vaig anar a dormir bé i a mitjanit em volia llevar però no vaig poder. Jo volia llevar-me, però si m’hagués llevat potser hagués caigut i m’hagués fet mal. Els dijous a les nou ve una noia a casa. Sort que era dijous. Va veure que no obria, i quan em va veure, em va veure malament.

Va trucar una ambulància i em van portar a Can Ruti de Badalona. Aquí durant el matí anem al gimnàs i després juguem al dòmino. A la tarda sopem i jo miro la televisió fins les nou, i després a dormir, tot i que no dormo gens. No sé si són nervis, però em costa molt.

No hi ha res com estar sola, perquè si estàs sola a casa teva, ningú et mana i fas el que vols. Però aquí em cuiden molt i hi estic molt bé.”

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article