Història #EnBoles per conscienciar sobre les malalties de transmissió sexual

El CJB llança un "joc interactiu" on l'usuari es posa a la pell d'un gai que lliga per xat amb un jove reticent a usar el condó


Et poses a la pell d’un noi que entra a un xat gai per lligar. "Vas súper calent i per fi trobes algú amb qui poder quedar". Tu sempre utilitzes condó, però ell et diu que "depèn de la situació". Què fas? A) li dius de quedar, ja parlareu del preservatiu més endavant. B) Decideixes esclarir si ho fa amb o sense abans de quedar-hi. C) L'engegues.

D'aquesta manera comença "Lligant per l'App", la primera d'una sèrie de quatre històries que el Consell de Joventut de Barcelona (CJB) presentarà setmanalment al web. En aquesta, l'usuari es posa a la pell d'un gai que coneix en un xat un jove reticent a tenir relacions sexuals amb protecció. A través d'aquesta mena de joc interactiu, l'internauta es converteix en el protagonista de la situació i en determina el final amb les seves decisions.

La col·lecció de 4 Històries #EnBoles, ideades per entitats que participen al grup de treball de Sexualitat del consell, anirà fent-se pública setmanalment i permetrà que els adolescents reflexionin i prenguin decisions sobre les relacions sexuals i afectives, potser abans de trobar-s'hi a la vida real.

La iniciativa s'emmarca en la campanya En boles del CJB, que vol facilitar els joves la informació necessària per resoldre dubtes entorn a la sexualitat i la prevenció de malalties de transmissió sexual.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article