2n Concurs de Truites per celebrar el Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica

L'organitza el Consell de la Joventut de Barcelona i es durà a terme al Parc de la Ciutadella el proper 30 d'abril


Les entitats del Grup de Treball LGBTI del Consell de la Joventut de Barcelona organitzen, el proper 30 d'abril, la segona edició del Concurs de Truites per celebrar i reivindicar el Dia Internacional per la Visibilitat Lèsbica (26 d'abril).

El concurs tindrà lloc a la Glorieta de la Transsexual Sònia, al Parc de la Ciutadella de Barcelona, i a partir de les 12 del matí tothom qui ho vulgui podrà participar portant una truita acabada de fer. Durant l'acte es farà la lectura d'un manifest que recollirà les principals reivindicacions de les entitats en aquest àmbit, des de la visibilitat de les lesbianes fins a l'erradicació de la lesbofòbia.

El sindicat CCOO també s'ha sumat a la celebració i sota el lema 'Jo també sóc visiblement lesbiana, totes som visiblement lesbianes' ha publicat un manifest que reclama els drets del col·lectiu LGTB.

Dia Internacional de la visibilitat lèsbica

El Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica se celebra cada 26 d'abril arreu del món. Es tracta d'un moviment que es va originar a l'Estat espanyol l'any 2008 arrel dels actes reivindicatius del col·lectiu LGTB. L'objectiu és visibilitzar el paper que ocupen les lesbianes a la societat i aprofitar la reivindicació per exigir als governs i institucions que es promogui la igualtat de drets i no es fomenti la discriminació.





 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article