Memòria Social.cat 2023

Compartim amb tots vosaltres la nostra memòria de l’any 2023, que serà recordat com un any clau en la lluita per la reivindicació d’unes bones condicions laborals i el fi de la precarietat als sectors de l’acció social, un dels àmbits informatius que més centren l’atenció de la redacció del Social.cat.

Per això hem donat veu a sindicats, noves plataformes de treballadores i professionals que dia a dia es deixen la pell per donar resposta a la desigualtat estructural que pateixen els col·lectius més vulnerables, cobrint les diferents protestes que han realitzat al llarg de l’any.

A banda de la nostra tasca informativa, la més important i la que centra els nostres esforços diaris, al Social.cat apostem per fomentar espais de trobada, i per això hem organitzat la setena edició del Social Lab, enguany amb el lema ‘Actuar en temps de crisi’. A més, hem continuat la Setmana del Llibre Social, rebatejada com La Prestatgeria del Social, un esdeveniment que uneix els llibres i l’acció social, i que de nou ha omplert diverses llibreries de Barcelona.