L'OTS publica “Idees per avançar en la millora dels òrgans de govern al tercer sector”

Es el recull de les ponències de diferents especialistes durant l'acte anual de l'observatori


L'Observatori del Tercer Sector (OTS) ha posat a la disposició la publicació  Idees per avançar en la millora dels òrgans de govern al tercer sector. El contingut de la publicació és un resum de les diferents ponències que diferents especialistes van dur a terme a l'acte anual de l'OTS que dur el mateix nom que el quadern i que es va celebrar el passat 25 de novembre de 2009.

Aquest quadern, el número 12 de la col·lecció Debats de l'OTS, té per protagonistes a Núria Valls, Salvador Carrasco, Antoni Aliana, Carles Duarte, Marta Ball-Llosera, Ramón Guardia, Michaela Hertel, Núria Gispert, Francesc Giró, Carme Valls i Ismael Palacín. Els especialistes van disposar de 5 minuts per desenvolupar les diferents idees per tal d'oferir a les entitats del Tercer Sector mecanismes de millora en la seva organització i gestió.

L'OTS és un centre de recerca especialitzat amb el tercer sector, que sense afany de lucre i des de la independència, estudia el sector per tal de donar-lo a conèixer i proposar millores organitzatives. Ofereix un extens catàleg de productes i d'activitats i representen un actiu important del sector.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article