‘ABC21’, la primera guia online adreçada a familiars de persones amb la síndrome de Down

La publicació de la Fundació Catalana Síndrome de Down inclou recursos que ajuden al desenvolupament de la persona amb aquesta alteració genètica


La Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) ha creat ‘ABC21’, una guia digital per a les famílies de persones amb la síndrome de Down (SD) que inclou pautes, orientacions i recursos que ajuden al bon desenvolupament de la persona amb aquesta alteració genètica.

La guia s’estructura per trams d’edat, i dins de cada franja, els usuaris trobaran el contingut propi de cada etapa vital del seu familiar, amb un espai dedicat a manifestacions que cal atendre si apareixen en aquell període.

L’accés de la publicació és gratuït, previ registre, i els continguts estaran en constant evolució, i són validats pels professionals de la FCSD, segons indica la fundació. Així mateix, es poden enviar consultes als especialistes, publicar comentaris i debatre amb altres famílies. A més a més, la iniciativa permet configurar un seguiment personalitzat de la guia. 

Els continguts de la ABC21 comprenen temes com el desenvolupament emocional, habilitats socials, fisioteràpia respiratòria, el cos humà i els dos gèneres, les transicions a la vida independent, el foment de l’autogestió, i també un apartat d’ajuts i prestacions econòmiques, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article