Comença la recta final dels premis Nous Genis de Cocarmi

El lliurament dels treballs es podrà fer fins el 12 d'abil


El concurs i exposició de pintures "Nous Genis" és una iniciativa del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI) que arriba, enguany, a la seva setana edició. Amb l'objectiu de promocionar l'art com a una eina d'autonomia, desenvolupament i adaptació a l'entorn de les persones amb discapacitats, l'edició d'aquest any ha de tractar "Els Somnis". Els treballs es podran entregar entre el 6 i el 12 d'abril.

Sigui quina sigui la discapacitat i a partir de la pròpia experiència, "Nous Genis", ha trobat en la temàtica dels somnis una font d'inspiració per a tots i totes. L'únic requisit per als participants és tenir la majoria d'edat i trobar-se inscrit a alguna entitat sense ànim de lucre. Les obres es poden presentar a l'empresa
Cultural Sense, al carrer Blesa, 27-29 de Barcelona, mitjançant qualsevol suport i utilitzant qualsevol tècnica. Un cop es conegui el guanyador, totes les obres seleccionades es podran veure durant els mesos de maig i de juny al Museu d'Història de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article