Pinten de vermell l’hotel Intercontinental de Barcelona en protesta per la celebració de The District

El moviment per l’habitatge assenyala aquest establiment per col·laborar amb el congrés de fons voltors que s’inaugura aquest dimecres a Barcelona


Un grup d’activistes del moviment pel dret a l’habitatge de Catalunya han pintat de vermell la façana de l’hotel Intercontinental de Barcelona aquest dimarts, en protesta contra la celebració del congrés internacional de fons voltors The District. L’establiment és un dels col·laboradors oficials de l’esdeveniment i l’any passat va acollir la gala de premis que atorga el congrés.  

L’acció de protesta ha tingut lloc a les 7.30 h i ha estat protagonitzada per una trentena de persones amb pancartes i cartells contra la celebració del congrés. Els diversos moviments socials agrupats a la campanya ‘No A The District’ han recordat que hi ha convocatòria de mobilització aquest dimecres al matí als voltants de la Fira Barcelona Gran Via, a l’Hospitalet de Llobregat, on enguany se celebrarà el congrés, després que l’any passat un grup d’activistes del moviment pel dret a l’habitatge irrompessin al recinte de Montjuïc de la Fira el dia de la inauguració de l’esdeveniment.  

Enguany la campanya de protesta contra el congrés The District agrupa als diversos moviments socials i sindicats pel dret a l’habitatge de Catalunya, el Sindicat de Manters, la Plataforma Zeroport i diversos moviments ecologistes en defensa del territori; els quals denuncien que aquesta mena d’esdeveniments generen més especulació immobiliària i promouen el turisme massiu i la gentrificació. Per aquest motiu, conviden a la ciutadania a unir-se a la campanya i participar en les mobilitzacions preparades per a aquest dimecres amb l’objectiu d’aturar la celebració del congrés.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article