Badalona Acull reitera que cal un alberg per a persones en situació d’emergència habitacional

L’entitat opina que l’esfondrament de l’edifici al carrer Canigó torna a posar de manifest la necessitat de la mesura


La plataforma d’entitats socials Badalona Acull ha reiterat aquest dimarts que cal dotar el municipi d’un alberg per a persones en situació d’emergència. Així s’ha pronunciat després de l’esfondrament d’un edifici de cinc plantes al carrer Canigó, que ha comportat el desallotjament d’una seixantena de famílies. Aquesta matinada els Bombers han trobat tres cossos entre les runes de l’edifici.

La plataforma ha lamentat “profundament el desastre” i ha recordat que aquest esfondrament “no és el primer, ni segurament serà l’últim”. Per això, ha reclamat també una campanya informativa sobre la necessitat de mantenir els edificis.

A parer de l’organització és “evident” la manca de recursos de Badalona per fer front a situacions urgents d’habitatge com la d’aquest dimarts, que pot afectar famílies a les quals els resulti impossible pagar una alternativa d’emergència.

L’entitat considera “del tot imprescindible” poder debatre i reflexionar sobre aquestes qüestions i conèixer les propostes que pugui tenir el govern municipal. És en aquest sentit que la plataforma torna a reclamar la convocatòria urgent del Consell Municipal de l’Habitatge.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article