Bon Preu crea llocs de treball per a persones amb discapacitat

Les noves places són per a fer el nou servei a domicili de Barcelona · El 2010 l'empresa va comptar amb un 3,32% de persones amb discapacitat


Amb l'objectiu d'incrementar la satisfacció dels clients proporcionant-los un servei a domicili més complert, i després de comprovar la bona acollida que aquest sistema tenia al Mercat de la Llibertat, Bon Preu ha iniciat una prova pilot a cinc supermercats de Barcelona, a la plaça de la Llibertat, a Verdi, a Capità Arenas, a la República Argentina, a Taquígraf Serra i a Josep Tarradellas, on es disposa d'una persona amb discapacitat que s'encarrega de repartir la compra al domicili del client a peu o amb furgoneta i amb el suport d'un responsable, en funció de la distància. Gràcies a aquest servei la distància de l'establiment al domicili del client ha deixat de ser una limitació.

Aquestes cinc persones provenen del Centre Especial de Treball Tallers Bellvitge, amb seu a l'Hospitalet de Llobregat. Sota el nom de ‘compra-servei' i amb una experiència de cinc anys fent repartiment a domicili pel sector alimentari als mercats de Barcelona, ara assumeixen la responsabilitat de fer aquest servei per a Bon Preu. El gerent i coordinador del projecte de ‘compra-servei', Mario Gavilán, es mostra il·lusionat amb aquest nou repte i assegura que ‘tenim ganes de millorar dia a dia i complir amb els objectius marcats'.

De moment alguns establiments han passat de fer 360 a 540 serveis a domicili i si a curt termini la valoració del servei és positiva es té previst implantar-lo a tot Barcelona i rodalies el proper any 2012.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article