Última setmana de lliurament dels regals que 350 Reis Majos concediran a una persona en situació desfavorable

Un projecte de Miaportacion.org en col·laboració amb MRW i Atrapalo.com


La campanya de Nadal "Buscamos Reyes Majos" que porta a terme la Fundació Miaportación està a la recta final abans del lliurament dels regals. Amb aquesta iniciativa Miaportación busca persones generoses que es vulguin convertir per un dia en els Reis Mags d'una persona desconeguda per a ells, que esdevindrà molt especial al regalar-li una mica d'il·lusió. En menys de dues setmanes es van inscriure els 350 Reis Majos que volien rebre una carta Reial. Moltes de les cartes escrites expliquen alguna cosa de la vida de la persona, o dels seus desitjos, o d'una il·lusió que esperen que es faci realitat. 

A través de la pàgina web de la campanya, de Facebook i de Twitter, els Reis Mags han deixat les seves fotos dels regals, experiències i comentaris, com per exemple, el de la Marta: "M'ha arribat la meva carta de Reina Maja! Quina il·lusió! Antonio em demana unes aquarel·les i uns pinzells, té 40 anys i li costa molt escriure, l'han ajudat a escriure-la. Gràcies per donar-nos l'oportunitat de ser feliços ajudant als més necessitats :)".
 
MRW i Atrapalo.com són les empreses patrocinadores que fan viable aquesta campanya. L'empresa líder en transport urgent de paqueteria d'enviaments permet que els voluntaris dipositin el seu regal gratuïtament a qualsevol de les seves oficines de tot Espanya, una facilitat que ajuda a que els Reis Mags puguin participar des de qualsevol localitat sense costos d'enviament afegits. Fins al 17 de desembre es pot fer lliurament dels paquets en qualsevol de les oficines de MRW de tota Espanya.
 
A partir del 23 de desembre les diferents entitats que han col·laborat a la campanya, Associació Bona Voluntat en Acció, Fundació Benallar, Fundació Arrels, Centre d'Acollida Assís i Centre Llar de Pau faran lliurament dels regals. Aquest serà l'esdeveniment més important de la campanya en què tots els desitjos escrits en les cartes es vegin complerts. Les entitats tenen previst organitzar a la seva seu una festa de Nadal per a les persones a les que atenen i lliurar els regals a cada una dels que han escrit la seva carta Reial. L'any passat va ser el primer any que la fundació Miaportación va realitzar aquesta campanya amb l'Associació Bona Voluntat i el dia del lliurament es va convertir en un dia molt entranyable, d'il·lusió per rebre un paquet molt especial. En molts casos sabem que els Reis Mags han afegit una petita nota en el regal, que manté la curiositat de no saber qui l'ha realitzat però que suma unes paraules d'ànim i afecte per a aquestes persones que ho necessiten tant.
 
Des de Miaportación i les diferents entitats que col·laboren a la campanya es considera que és millor que els Reis Mags no assisteixin a la festa de lliurament, d'aquesta manera, es manté la màgia de l'anonimat. No obstant això, Miaportación té previst fotografiar cadascun dels esdeveniments per documentar el resultat de la campanya i que aquest material serveixi com a testimoni per repetir l'experiència l'any que ve. Tot aquest material serà publicat a partir del 23 de desembre a la pàgina web de l'esdeveniment: www.reyesmajos.org

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article