Terceres jornades de Voluntariat Social a Lleida

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza aquesta nova edició que porta per títol 'Com vivim els valors' i es celebra demà 3 d'octubre


La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza, demà dijous 3 d'octubre, la tercera Jornada del Voluntariat Social que tindrà lloc a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia de Lleida a partir de les 16:30h.

Una de les línies prioritàries d’acció de la FCVS és la de sensibilitzar la població a l’entorn del voluntariat social com a espai d’atenció al conjunt de les necessitats i dèficits comunitaris. Per això volen animar la població a fer-se voluntari participant en l’acció social. La III Jornada del Voluntariat Social vol donar a conèixer les tasques de les entitats que conformen la federació.

La Jornada porta per títol 'Com vivim els valors' i tindrà dues parts molt diferenciades: Una ponència i una taula rodona. Ponència a càrrec del Jordi Baiget i Piqué, educador social en medi obert amb una experiència de més de 27 anys en equips de Serveis Bàsics d’Atenció Social. Professor de tallers de Clown i sobre Humor Terapèutic i d’altres més específics per a col·lectius professionals; professor adjunt de la UDL dins la facultat de Medicina de Lleida. Ha treballat de pallasso (ONG Pallassos sense Fronteres) i ha impartit tallers de lideratge amb l’Associació Talent Global.

Pel que fa a la taula rodona, la conformaran cinc Entitats membres de la FCVS UT Lleida: Fundació Verge Blanca, AECC, Sant Vicenç de Paul, Arrels Sant Ignasi i Down Lleida.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article