Social.cat, guanyador del Premi del Consell Municipal de Benestar Social de Barcelona en modalitat Internet

Reconeix la trajectòria i la solidesa del digital en el seu 5è any d'existència


Social.cat va ser premiat ahir dimecres al vespre amb el 21è Premi del Consell Municipal de Benestar Social de l'Ajuntament de Barcelona als Mitjans de Comunicació en modalitat d'Internet. El guardó reconeix el digital de la Xarxa Digital Catalana (XADICA) per l'impacte que aquesta plataforma online dels serveis socials té a Internet i per la persistència que ha demostrat amb aquests 5 anys de trajectòria. En la mateixa modalitat, la Menció d'Honor va ser pel web preinfant.org de l'Associació Benestar i Desenvolupament per la utilitat i pertinença del web com a recurs. 

 

El Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona va acollir ahir dimecres al vespre la gala de lliurament dels premis del Consell Municipal de Benestar Social. Aquests premis reconeixen el bon tractament de la informació sobre els temes socials de la capital catalana i la tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, va presidir l'acte conduït per la periodista Agnès Marqués. Fandos va recordar que aquests premis “són un altaveu de la realitat social” i ha recordat que la tasca dels mitjans de comunicació no és altra que la de donar veu a aquelles organitzacins “que treballen per tenir una societat més justa i equilibrada”.

Els altres premiats en les categories de ràdio, premsa i televisió van ser el diari El Punt Avui, El Món a Rac1 i la productora Nova Veranda 2010. Les mencions d'honor van ser per Catalunya Ràdio, per a l'Associació Esclat i per a Televisió de Catalunya.


 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article