Nou curs per detectar els casos de maltractaments a les persones grans

Aquesta activitat forma part de la campanya 'Patrimoni de la Humanitat'


El departament de Benestar Social i Família juntament amb el suport de l'Obra Social La Caixa han impulsat un nou curs de sensibilització i detecció de maltractaments a les persones grans. Aquest curs forma part de la campanya "Patrimoni de la Humanitat" i s'adreça principalment als professionals dels serveis socials i de la salut que tenen un contacte habitual amb persones grans.
 
Els cursos els imparteixen membres de l'Equip per a la Investigació del Maltractament de l'Ancià (EIMA) adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta formació complementa la que el Departament també imparteix als Mossos d'Esquadra i professorat de cicles formatius d'atenció a la gent gran per conèixer i detectar els possibles casos de maltractaments.
 
 
L'any passat ja es van formar més de 900 persones arreu de Catalunya i, alhora, es va treballar per difondre el document "Protocol marc i orientacions contra els maltractaments a les persones grans".
 
La campanya de sensibilització "Patrimoni de la Humanitat" té com a objectiu conscienciar la població i donar a conèixer els recursos existents per afavorir les bones relacions amb la gent gran.
 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article