Oberta la preinscripció al programa 'Vacances en família'

El Departament de Benestar amplia les places a 52.890


El Departament de Benestar Social i Família ofereix 52.890 places (4.509 places més que l'any anterior) per a la onzena edició del programa 'Vacances en família'. La preinscripció al programa que permet a les famílies amb menors a càrrec gaudir d'unes vacances a preus assequibles a la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat) resta oberta fins el 9 de febrer.

El preu del programa és de 26,90 euros per persona i nit, a excepció dels infants: els menors de 3 anys tenen l’estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 un 25%. Pel que fa la les famílies nombroses i monoparentals, gaudiran d'un 10% de descompte en tots els serveis. Durant Setmana Santa, estiu, el pont de maig, el pont de la Diada, el pont d’octubre i de desembre, o els caps de setmana des del mes de març de 2015 al mes de febrer de 2016.

L'objectiu del programa és posar en valor el temps que comparteixen pares i fills i intensificar els seus vincles afectius, alhora que es potencia i facilita el coneixement de Catalunya. 'Vacances en família' també incideix en compartir i aprendre a compartir les activitats de lleure amb activitats i espectacles de titelles, màgia, pallassos, ioga en família, activitats de descoberta de l’entorn i la natura, cants, balls i tallers de manualitats, entre d’altres.

Les famílies interessades es poden inscriure fins al 9 de febrer al  web del programa o de la Secretaria de Família al sorteig públic del fia 11 de febrer on s'assignaran les places. Tanmateix, aquelles famílies que no obtinguin plaça en aquest sorteig, així com aquelles que vulguin optar a participar al programa entre el setembre de 2015 i el febrer de 2016, podran fer la preinscripció entre l’1 i el 22 de juny.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article