230 restaurants catalans adherits a la 7a edició de la campanya ‘Restaurants contra la fam’

La iniciativa durarà des d’avui fins al 15 de novembre amb l’objectiu de captar fons per la lluita contra la desnutrició infantil


La campanya ‘Restaurants contra la fam’ enceta la seva setena edició i ho fa de la mà del xef Joan Roca, que un any més apadrina el projecte. La iniciativa, impulsada per l’organització internacional Acció Contra la Fam amb l’objectiu de captar fons per lluitar contra la desnutrició infantil, s’inicia avui, 15 de setembre, i durarà fins el 15 de novembre.

A hores d’ara, 1.070 establiments de tot l’Estat s’hi han sumat, 230 dels quals es troben a Catalunya. Això suposa un increment de 188 restaurants a tot l’Estat respecte l’any passat, quan van participar-hi 882.

Entre aquestes dates, els establiments d’hostaleria adherits a la campanya ofereixen un plat o un menú solidari i per cada àpat escollit, els clients aporten un donatiu de 0,5 a 2 euros a l’entitat organitzadora. A banda, els comensals també poden fer un donatiu a través de les guardioles col·locades als restaurants. Tots els diners recaptats es destinen als programes de lluita contra la desnutrició que desenvolupa Acció contra la Fam.

Aquesta iniciativa va començar a desenvolupar-se l’any 2010 i vol incloure el sector gastronòmic a la lluita contra la desnutrició infantil i sensibilitzar els clients sobre la situació de la fam al món.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article