7 empreses catalanes reben el guardó de Respon.cat per la seva responsabilitat social

La Fundació Joia, el barri del Raval o el grup Bon Àrea entre els premiats per aquest premi impulsat per les Cambres de Comerç i la Generalitat


Aquest dilluns, 21 de novembre, la Seu Vella de Lleida ha acollit l'acte de lliurament dels Premis Respon.cat 2016. La gala ha servit per reconèixer la responsabilitat social d'organitzacions com la Fundació Joia, Trannà Viatges o el Celler Credo. Respon.cat és un organisme apadrinat pel Consell de Cambres de Comerç de Catalunya que va nèixer fa dos anys per fomentar la RSE a Catalunya.
 

El grup químicofarmacèutic Esteve pel seu programa de voluntariat; el Celler Credo pels seus programes ambientals amb el Museu de Ciències Naturals de Granollers; el grup Bon Àrea per la diversitat d'origen; la Fundació Joia per les seves bones pràctiques en reforma horària i el barri del Raval com a territori socialment responsable (premi recollit per TotRaval); Tarannà Viatges  i Menarini per la seva acció en responsabilitat social són els guardonats d'enguany amb els premis Respon.cat, una iniciativa que vol reconèixer la responsabilitat social de les empreses.

En aquesta segona edició s'han ampliat els àmbits a premiar i s'ha passat de tenir en compte les PIMES i les grans empreses amb RSE, el voluntariat que fomenta l'empresa, la responsabilitat ambientat i el territori socialment responsable a afegir-hi també la gestió de la diversitat d'origen i les bones pràctiques per fomentar la implementació de la reforma horària. Les empreses premiades han estat proposades per les organitzacions col·laboradores dels Premis. L'edició s'ha volgut descentralitzar i per això l'ha acollit la Seu Vella de Lleida.

Les empreses guanyadores de l’edició 2015 van ser GAES i KH Lloreda, com a empresa gran i PIME respectivament, en els Premis Respon.cat a la trajectòria del compromís en RSE. HP Barcelona va rebre el reconeixement al programa voluntariat; el Cementiri Roques Blanques el reconeixement al programa empresarial ambiental; i la comarca de de la Garrotxa el reconeixement al territori socialment responsable.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article