Girona participa en una coreografia mundial a favor d’infants amb problemes del cor

Sota el lema ‘Perquè junts som 100 vegades més forts’ el gimnàs Gym Girona se sumarà a la iniciativa ‘BodyPump100’


El gimnàs Gym Girona se sumarà aquest dissabte, 14 de gener, a la iniciativa ‘BodyPump 100’ de Les Mills, una coreografia que es representarà simultàniament en milers de clubs de més de 100 països d’arreu del món a favor dels nens i nenes amb problemes del cor.

Sota el lema ‘Perquè junts som 100 vegades més forts’, el gimnàs es traslladarà per un dia a la Sala de Ball de Girona on a les 5 de la tarda es representarà aquesta coreografia i, seguidament, es durà a terme un entrenament col·lectiu que combinarà tècniques Body Attack, Zumba, BodyCombat i Grit.

L’aforament de la sala és limitat i per accedir-hi cal tenir un tiquet d’entrada. Per a la representació de la coreografia, que aplegarà 100 persones, ja hi ha totes les entrades esgotades, però encara es poden comprar entrades per accedir a les activitats posteriors. Aquestes, es poden adquirir al Gym Girona o bé a la mateixa Sala de Ball el dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Els diners recaptats amb les entrades es destinaran a la Fundació CorAvant, de Cardiopaties Congènites.

Amb aquesta iniciativa, doncs, es vol fer un homenatge a "tots aquells infants i joves que no poden portar el seu cor a un ritme com el que ens proposa el bodypump, però que també són forts i lluitadors de mena perquè han hagut de conviure amb un cor malalt des que van néixer".

A nivell mundial, aquesta proposta comptarà amb la participació de 15.000 clubs, 50.000 instructors, 5.000.000 participants i 1.000.000.000 d’espectadors. La selecció de la música i uns instructors ben formats són la clau del Bodypump, una classe de barra i peses que ha inspirat a milions de persones a entrenar col·lectivament per ser més fortes.

Des de la Fundació CorAvant celebren aquesta iniciativa: "Ja fa anys que el Gym Girona col·labora amb nosaltres amb diferents iniciatives, sempre pensen en nosaltres", assegura Berta Jiménez, responsable de comunicació de l'entitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article