Els serveis públics encapçalen la marxa de Barcelona en record de les víctimes i contra el terrorisme

'No tinc por' és el lema de la manifestació que vol donar el protagonisme a tots aquells professionals que van atendre les víctimes dels atemptats


Els serveis públics han encapçalat la manifestació d'aquest dissabte a la tarda a Barcelona en contra del terrorisme i per recordar les 15 víctimes dels atemptats de la capital catalana i Cambrils (Baix Camp). Sota el lema 'No tinc por' s'ha volgut donar el protagonisme a tots aquells professionals que van intervenir el dia de la tragèdia. Segons la Guàrdia Civil, mig milió de persones han assistit a la marxa.

La primera línia de la marxa l'han conformat 75 professionals en representació els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana, les policies locals de Cambrils, Alcanar i Ripoll, la policia espanyola, la Guàrdia Civil, Protecció Civil i Bombers, SEM i personal sanitari dels 8 hospitals que van atendre les víctimes. També hi ha hagut taxistes, Creu Roja, forenses, servei de la neteja i persones de col·lectius i empreses que van ajudar el dia dels atemptats.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, han rebut al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona aquests 75 membres de la capçalera de la manifestació a primera hora de la tarda. L'acte ha servit per agrair la seva tasca el dia dels atemptats a Barcelona i Cambrils.

Els representants polítics i institucionals van al darrera d'aquesta primera línia, amb el president Puigdemont, el rei espanyol Felip VI, i el president espanyol, Mariano Rajoy, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i membres dels executius catalans i espanyol, entre d'altres. També hi ha hagut pràcticament tots els presidents autonòmics i alcaldes d'arreu de l'Estat. Cal destacar que les escridassades per part de la ciutadania s'han fet sentir sobretot quan han arribat Rajoy i Felip VI així com altres membres del govern espanyol

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article