El teatre inclusiu arriba a La Seca Espai Brossa amb un musical on les dones decideixen fer una revolta

La companyia Pot Teatre de l'entitat Femarec impulsa la iniciativa, en la qual participen actrius i actors amb discapacitat o trastorn mental sever


Aquí no paga ni Déu, el musical’ és una adaptació de la reconeguda comèdia satírica de Dario Fo que narra com unes dones decideixen, en plena crisi econòmica, fer una revolta i assaltar comerços. I és també una mostra de teatre inclusiu en forma de musical impulsat per l'entitat d'inserció sociolaboral Femarec, a través de la companyia Pot Teatre, en la qual hi participen actrius i actors amb discapacitat o trastorn mental sever.

En els seus orígens, Pot Teatre era una eina terapèutica pels treballadors i treballadores del Centre Especial de Treball de l’entitat, però actualment ja és una companyia professional. Després de l’èxit de la seva primera producció, ‘Els músics de Bremen in concert’, ara estan de gira amb l’espectacle “Aquí no paga ni Déu, el musical”, mentre assagen el que serà el seu tercer espectacle, l’adaptació musical de ‘Tot esperant Godot’.

La companyia durà a terme diferents funcions del 27 de juny a l'1 de juliol a La Seca Espai Brossa de Barcelona. La durada és d'una hora i el preu és de 12 euros el dimecres 27 i dijous 28 de juny, i de 20 euros el 29 i 30 de juny i 1 de juliol.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article