Els ebrencs amb mobilitat reduïda disposen ara de material adaptat per fer sortides turístiques

L'associació AFIS ofereix plans de manteniment, reparació i assistència d'aquests equipaments

L'Associació Funcional per a la Integració Social (AFIS) acaba de posar en funcionament dos nous serveis per millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda del territori, ja siguin persones grans, amb alguna discapacitat o que pateixen alguna patologia, i que resideixen o visiten les Terres de l'Ebre.

En primer lloc, l'AFIS ofereix un programa de préstec de material adaptat d'oci per a l'aire lliure. Es tracta de bicis de mà, cadires de rodes, OPairs o Scooters que permeten anar a la platja, fer una visita per qualsevol tipus d'espai o població, o participar en sortides organitzades, com per exemple a l'Antic Camí de Sirga o la Via Verda de la Vall de Zafán, entre d'altres.

En segon lloc, l'Associació ha posat en marxa un servei de manteniment, reparació i assistència de tot aquest tipus de material i equipament adaptat per a les persones que en són usuàries i per a les residències. A més, també ofereixen l'opció d'una revisió periòdica d'ajuda tècnica.

El servei es posarà en marxa aquest mes de juliol en qualsevol població, platja o zona de les Terres de l'Ebre. Els familiars d'aquestes persones també poden beneficiar-se d'aquest servei, ja que es tracta de material adaptat a l'oci a l'aire lliure, adquirit a través de col·laboradors, i també de handbikes elèctriques que faciliten la participació en sortides en grup.

 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article