Persones amb discapacitat intel·lectual organitzen una manifestació per exigir “veu i vot”

La mobilització tindrà lloc dissabte al matí a Barcelona i vol reivindicar els drets del col·lectiu


Persones amb discapacitat intel·lectual, les seves famílies i les entitats de la Federació Dincat-Plena Inclusió han organitzat una mobilització reivindicativa a favor dels drets del col·lectiu, sota el lema ‘Nosaltres tenim veu i vot: exigim oportunitats’. La manifestació es durà a terme aquest dissabte, 30 de març, a dos quarts d’11 del matí a la plaça de Catalunya de Barcelona.

“Queda molt per fer per una societat inclusiva, real i efectiva i per això ens cal implicar a tota la societat. Hem d'exigir oportunitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual en tots els àmbits (escola, treball, habitatge, serveis, lleure...)ˮ, afirmen des de Dincat, que tot just aquesta setmana ha organitzat la jornada #JoDecideixo.

La Federació també argumenta que, ara que s’acosta un període electoral, és un bon moment perquè els partits “tinguin en compteˮ el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual a l’hora de dissenyar polítiques públiques, com també perquè els mitjans posin al col·lectiu “a l’agenda públicaˮ.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article