‘Un portal a la fantasia’ i a la cultura inclusiva


Ens hem de situar al dilluns 13 de novembre de 2023, on a la Biblioteca Montserrat Abelló va tenir lloc la presentació del llibre Un portal a la fantasia, de la nostra companya Bea Ruiz, autora d’altres tres llibres de poemes.

El mestre de cerimònies va ser en aquesta ocasió el periodista Antoni Bassas, qui li va fer una espècie d’entrevista en relació amb aquesta nova obra mestra de la col·lecció Talents de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD).

L’acompanyava també el nostre company Jordi Riu (autor del llibre La Barcelona que et falta, editorial FCSD), que aquesta vegada exercia d’il·lustrador d’aquest llibre. L’acompanyava també la poetessa i escriptora Marta Pérez Sierra, autora del pròleg del llibre. Pérez Sierra va obrir l’acte amb un emotiu discurs en el qual va destacar la força empoderada dels poemes de Bea Ruiz.

Sens dubte amb l’ambient de la Biblioteca Montserrat Abelló molts ens vam deixar endur per la màgia, la qual s’havia fusionat amb el so de les cordes de la guitarra de Marc Raventós i aquesta suau i vellutada veu de Bea Ruiz recitant un d’aquests versos.

Una presentació rodona

Va ser tal aquesta mescla de talents que a molts dels d’allí presents se’ns va eriçar la pell, ja que una vegada més la nostra companya s’ha tornat a superar i tots els que vam ser allí ho aplaudim i al mateix temps ho vivim en primera persona.

Cal esmentar que com a colofó final va haver-hi la signatura d’exemplars, a més de poder fotografiar-se amb els protagonistes d’una vetllada amb bones sensacions i emocions trobades, dins d’aquest món del fantàstic tots els presents ens hi vam sentir partícips.

A les vitrines de la FCSD ja llueix aquest exemplar que ens farà recordar la bona tarda que vam passar aquell 13 de novembre d’aquest 2023 i en el qual tots els que hi vam assistir, obrim Un portal a la fantasia i a la cultura inclusiva.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article