La mala costumbre

Alana S. Portero

La mala costumbre

Editorial: Seix Barral

Pàgines: 256

Gènere: Novel·la

ISBN: 9788432242120

Compra'l

Narrada des d’una veu singular i punyent en primera persona, La mala costumbre recorre l’adolescència d’una nena atrapada en un cos que no sap habitar, que intenta comprendre’s a si mateixa i al món on viu, des de la seva infància en una família de classe obrera al barri de San Blas, arrasat per l’heroïna als anys vuitanta, fins a les nits clandestines al centre de Madrid dels noranta. Com en una versió bastarda del viatge de l’heroi, ionquis, dives pop i àngels caiguts l’acompanyen en un viatge vital en què, al final, seran altres dones les que ajudin a superar la violència que troba a cada pas.

La mala costumbre és una novel·la crua i ferotge, però també poètica i commovedora, en què els extrems es toquen per mostrar-nos per què el ressentiment i la ràbia contra el sistema són completament vàlids per sobreviure en una societat que no accepta els que són diferents.

Propietat d’un univers creatiu únic en què conviuen el teatre, la història clàssica i l’activisme, Alana S. Portero debuta en la ficció amb aquesta novel·la enlluernadora que ha esdevingut un fenomen editorial internacional abans de la seva publicació.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article