Maternitat Invisible

Elisenda Pascual i Martí

Maternitat Invisible

Editorial: Pol·len Edicions

Pàgines: 44

Gènere: Poesia

ISBN: 978-84-18580-81-9

Compra'l

Maternitat Invisible reflexiona sobre el dolor, la pèrdua i el dol en un to seré i tranquil. També posa de manifest la idea d’una dona sense criatures, el qüestionament dels rols socials en aquest format de vida, i el camí futur a dibuixar.

Parlar del dol gestacional encara és un tema que incomoda i neguiteja. Aportar obres que plantegin aquesta temàtica és necessari en una societat que, cada cop més, abraça els tabús i els temes silenciats.

El format de l’obra ajuda a integrar la realitat de les pèrdues gestacionals des d’una perspectiva lleugera i plena d’esperança. L’autora, psicòloga perinatal, reflexa amb cada estrofa el procés intern que ha travessat en el camí de processar cada un dels dols. Això ofereix un alè d’acompanyament a altres dones que han viscut, o ho estan fent, una pèrdua gestacional.

Maternitat Invisible pretén ser, en el que és profund, una oda a les mares que ningú veu, però que han gestat i, de vegades, parit abans d’hora els seus infants.

El llibre va adreçat a tota persona que tingui la sensibilitat suficient per comprendre que la mort és inherent a la vida. Està pensat, sobretot, per a dones que han viscut pèrdues gestacionals; a les parelles o a les persones que les han acompanyat (o acompanyen); a professionals que treballen amb dones en edat fèrtil; a dones que formen grups de dol perinatal; i a qui, per ressonància, vol escoltar empàticament el procés transformador d’abraçar la mort quan esperes vida.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article