Sortir de mare

Courtney Zoffness

Sortir de mare

Editorial: La Segona Perifèria

Traducció: Núria Busquet Molist

Pàgines: 216

Gènere: No-ficció

ISBN: 978-84-19059-15-4

Compra'l

Courtney Zoffness és una figura emergent de la no-ficció nord-americana. És escriptora, mare, filla, amiga i dona. I aquestes són les mirades que l’autora projecta sobre el món, amb les quals pren el pols del nostre temps.

L’afició del seu fill per les disfresses de policia la porten a parlar de la brutalitat policial. Els quadres d’ansietat que patia de nena la porten a parlar de l’angoixa i la por sobre les quals s’alça la societat nord-americana. L’experiència d’una amiga, sobre les raons profundes d’una gestant subrogada. Les situacions en què s’ha sentit vulnerable i violentada com a dona, sobre el masclisme i l’abús.

Què hem heretat de les generacions anteriors biològicament, culturalment i espiritualment parlant? Què donarem en herència als que vindran? Fins a quin punt la realitat que ens envolta, el passat dels nostres pares, el pes de la cultura, es filtren en la part més íntima de la nostra existència?

Sortir de mare és un exercici d’introspecció que il·lumina amb mirada lúcida i intel·ligent el món que ens envolta. La literatura de Courtney Zoffness és magnètica. Abraça, xiuxiueja i bressola.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article