Tres joves migrants sols d’un centre de Lleida guanyen un concurs d'escriptura explicant el seu periple

El treball dels adolescents ha rebut el primer premi territorial i són finalistes en els VI Jocs Florals escolars de Catalunya


Tres joves interns de 15 i 16 anys, que estudien al Centre Educatiu de Justícia Juvenil El Segre, han guanyat els VI Jocs Florals escolars, a nivell territorial, en la categoria E adreçada a l'alumnat d'educació especial d'ESO.

Ho han fet amb un relat a sis mans on expliquen la seva vida plena de dificultats i el seu periple des que van sortir del Marroc, quan només eren uns nens, fins que van arribar a Catalunya.

Aquests premis es van lliurar el dia 31 de maig al Caixa Fòrum de Lleida, però els nois no hi van poder assistir per motius regimentals dels interns. És per això que representants territorials d'Educació i Justícia s'han desplaçat aquest dimecres fins al Centre per lliurar-los personalment els guardons: un diploma i trenta euros per gastar en material escolar.

Ara, el seu relat és finalista als Jocs Florals a nivell de Catalunya. Els guanyadors es donaran a conèixer el 15 de juny.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article