El festival Associa't incorpora una passarel·la reivindicativa com a principal novetat

La iniciativa de les associacions de Barcelona durant les festes de la Mercè s'ha dut a terme a la plaça Catalunya


El festival de les associacions de Barcelona que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la plaça Catalunya ha tingut com a principals novetats una passarel·la reivindicativa i una sessió de cinema a l'aire lliure.

El festival 'Associa't a la Festa' pretén "construir comunitat" de manera "lúdica i participativa" principalment amb espectacles i tallers, segons exposa l'Ajuntament de Barcelona en un comunicat.

En aquesta línia, la passarel·la reivindicativa de costura comunitària, que s’ha dut a terme aquest dissabte a la tarda, ha comptat amb les mateixes participants dels projectes comunitaris que han participat fent de models i han presentat les col·leccions de roba i complements que han estat confeccionant durant tot l'any.

Una altra de les novetats d’enguany ha estat la sessió de cinema a l’aire lliure, que ha ofert documentals i audiovisuals de petit format.

Amb aquesta edició també s'estrenen quatre itineraris temàtics que han guiat les persones assistents per la programació de l'esdeveniment i que són els drets humans, la interculturalitat, el gènere, la diversitat sexual i la justícia climàtica.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article