La Plataforma Aturem la Llei Aragonès ajorna la manifestació i la trasllada al 17 de novembre

L'organització adverteix al Govern que si pretén aprovar la llei aprofitant el context polític, la seva resposta serà “immediata i contundent”


Davant la situació d’excepcionalitat que s’està vivint els darrers dies, des de la Plataforma Aturem la Llei Aragonès han considerat oportú ajornar la manifestació contra la Llei Aragonès programada per aquest dissabte, 19 d’octubre, i traslladar-la al proper diumenge, 17 de novembre, a les 12h, davant del Departament d’Economia.

Segons explica la plataforma en un comunicat, prenen aquesta decisió “per solidaritat, per honradesa i per respecte al dolor de la societat, amb l’esperança que aquest dolor no sigui aprofitat pel Govern per aprovar, a porta tancada, una llei d’una transcendència tan gran i amb uns efectes tan devastadors com els de la Llei Aragonès”.

Des de la Plataforma, entenen que “tant els drets civils i polítics, com els drets econòmics, socials i culturals estan al mateix nivell i són interdependents”.

Per aquest motiu, ajornen la manifestació programada, però adverteixen que no renunciaran “a la defensa de l’educació, la sanitat i els serveis socials, drets que cal preservar i que defensarem amb la mateixa fermesa que defensem la llibertat i la justícia”.

En aquest sentit, la plataforma es compromet a seguir treballant per explicar els efectes de Llei Aragonès. “Intentarem, com hem fet fins ara sense èxit, debatre-la amb ERC”, asseguren. No obstant això, també alerten que si el Govern pretén aprovar aquesta llei aprofitant el context polític que està vivint Catalunya, “la resposta de la Plataforma Aturem la Llei Aragonès serà immediata i contundent”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article