ECOM considera intolerables les mesures del Govern

Presenta un comunicat on explica el seu posicionament


ECOM, representant de 170 associacions de persones amb discapacitat física, mostra la seva decepció amb el Govern Central per l'incompliment del compromís de no retallar la despesa social i no descarta mobilitzar el col·lectiu que representa. Segons l'organització, les mesures anunciades afecten els més febles i no els vertader responsables de la crisi actual. ECOM també mostre preocupació per les mesures que el Govern Català va anunciar respecte els concerts i les subvencions destinades al funcionament dels centres i entitats prestadores de serveis públics.

ECOM es mostra preocupada, especialment, les retallades de les pensions i la supressió de la retroactivitat de la llei de la promoció de l’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència. ECOM Demana que es penalitzi als especuladors i les entitats bancàries i que es posin en marxa altres mesures com les reformes fiscals.

Per altra banda, ECOM és manté a l'espera d'un possible anunci de mesures del mateix estil per part del Govern Català. Després de l'anunci del Govern espanyol, la consellera de la Generalitat va assegurar que el Govern català no faria una retallada semblant. Tot i així, les mesures presses pel que fa als concerts i les subvencions destinades al funcionament dels centres i entitats prestadores de serveis públics, així com en els projectes d’inversió, fan que ECOM estigui a l'alerta de les decisions que pugui prendre el tripartit.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article