Un mapa de persones expertes i experiències d'èxit

El presenta el Departament d'Acció Social i Ciutadania


El proper 10 de juny a partir de les sis de la tarda al CaixaForum de Barcelona, el Departament d'Acció Social i Ciutadania presentarà el Mapa de persones expertes i experiències d'èxit en l'àmbit social. Es tracta d'una eina que permet realitzar una recerca de persones i iniciatives que treballen en l'àmbit social de tot el món. Es tracta d'una col·laboració entre el Departament d'Acció Social i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes.

A la presentació hi participaran Marc Simon, director de l'àrea d'integració social de "La Caixa", Eulàlia Espinàs, presidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris, Alfons Cornella, d'infonomia, especialista reconegut en els camps de la innovació i les tecnologies de la informació i la comunicació i Jordi Rustullet, secretari del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

Els Fulls d'Acció Social

Per altra banda, la col·lecció Fulls d’Acció Social va creixent. Es tracta d'una publicació electrònica periòdica del Departament d'Acció Social, que aglutina documents publicats pel Departament, altres administracions, el món acadèmic, centres de recerca, fundacions i think tanks, que exposen conclusions d’interès pels actors del Sistema Català de Serveis Socials. El projecte Fulls d’Acció Social ha estat impulsat des de la Secretaria General del Departament d’Acció Social i Ciutadania, amb la col·laboració del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

Conjuntament amb el mapa d'experts, els fulls d'Acció Social suposen eines per poder seguir l'actualitat dels serveis socials.

Podeu consultar el Mapa de persones expertes i experiències.
Cal inscriure's a la presentació, abans del 9 de juny, a: [email protected].
Podeu consultar els tres números de la col·lecció Fulls d'Acció Social


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article