L'ICD aposta per la cooperació interinstitucional

També signa una acord amb Martorelles per millorar el SIAD

  • Un moment de la jornada de L'ICD
    Un moment de la jornada de L'ICD
  • La signatura de l'acord entre l'ICD i Martorelles
    La signatura de l'acord entre l'ICD i Martorelles

L’Institut Català de les Dones (ICD) va organitza ahir divendres la jornada “Les polítiques de dones al món local” amb l'objectiu de reflexionar entorn la necessitat de realitar un treball interinstitucional entre els agents i àmbits en el món local en matèria de polítiques de dones. Hi van participar expertes en polítiques de dones i món local.

La jornada va tenir tres taules rodones, la primera, dedicada a aprofundir en la gestió de la diversitat femenina des de les polítiques de dones, la segona, promovent la cooperació interinstitucional per a l'optimització dels recursos i, la tercera, per analitzar les perspectives de futur.
 
Aquesta jornada es va dur a terme gràcies a la col·laboració de l'ICD, els ens locals i les entitats municipalistes. Aquesta col·laboració s'ha intensificat gràcies al desplegament del Pla de polítiques de dones del Govern de la Generalitat a través de diferents acords i serveis. El servei principal d'atenció a les dones és el SIAD (Servei d'informació i atenció a la dona) que s'està implantant arreu del territori. Ara per ara la inversió del Govern Català és de 4.867.104€ que han reforçat 82 SIAD.

La jornada també ha comptat amb el de la Unió Europea en el marc del Programa Gender 4 Growth. Aquest programa té per objectiu desenvolupar polítiques econòmiques que ajudin a reduir les desigualtats de gènere.

Acord a Martorelles i inversió de 23.000 €

També ahir, l'ICD, amb la representació de la seva presidenta, Marta Selva, va firmar un acord de col·laboració amb l'alcalde de Martorell, Salvador Esteve. Aquest acord s'ha pres per a reforçar el SIAD del municipi i la inversió que l'ICD fa és de 23.000 €. Es tracta doncs, d'un exemple concret de l'actuació que esta duent a terme l'ICD amb els governs locals arreu del territori català.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article