Soy Yo Literal Fest, el primer festival per parlar sobre salut mental sense censura

La Nau Bostik acull aquest dissabte la primera edició del festival per al jovent de la Fundació Joia, amb la rapera Santa Salut com a cap de cartell


Un concert de la rapera Santa Salut, un espectacle en directe del pòdcast Gent de Merda i un monòleg de la comediant Andrea Farina. Tot això i molt més és el que es trobaran aquest dissabte a la Nau Bostik de Barcelona els assistents al Soy Yo Literal Fest, el primer festival gratuït on la salut mental parla sense embuts. Una iniciativa de la Fundació Joia per presentar la seva nova plataforma jove amb continguts interactius sense censura, que busca entretenir i alhora informar, empoderar i donar suport i ajuda professional en salut mental de forma sana i responsable.

Sota el lema ‘salut mental sense censura’, el Soy Yo Literal Fest obrirà les portes aquest dissabte a la Nau Bostik, de 12.30 h a 22.00 h. La cap de cartell serà la rapera catalana de projecció internacional Santa Salut, la qual portarà a l’escenari les seves lletres de denúncia social. Però no serà l’única, l’acompanyaran també els concerts d’Hereus del Beat i una activitat de freestyle i beatbox amb el col·lectiu Llobregat Block Party. 

Més enllà de la música, el festival comptarà també amb un directe del pòdcast Gent de Merda, el qual aportarà una mirada jove i irreverent per parlar sobre salut mental sense embuts. Continuant amb aquesta línia, la comediant Andrea Farina també portarà el seu monòleg còmic a l’escenari. 

A banda de tota aquesta oferta cultural, al llarg de la jornada es podran gaudir també de tallers de grafiti amb Doctor Toy, una instal·lació artística participativa a la sala Andy Warhol i el DJ set de Don Chavito, a més de l’estand permanent de la Fundació Joia. 

Una plataforma jove i interactiva 

El festival funciona com a carta de presentació de la nova plataforma de continguts interactius al voltant de la salut mental adreçada als joves, SoyYoLiteral.com, la qual ha estat impulsada per la Fundació Joia. L’objectiu d’aquest projecte és oferir continguts sense censura per informar i alhora entretenir, empoderar i donar suport sobre salut mental als més joves. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article