‘RockpelsXuklis’, un concert solidari amb els infants amb càncer al ritme de cúmbia i pop

Che Sudaka i la cantautora Lydia Ruiz són els artistes convidats a aquesta edició del concert benèfic organitzat per AFANOC


Che Sudaka i Lydia Ruiz posaran el ritme a ‘RockpelsXuklis’, el concert benèfic que organitza l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) per aconseguir recursos econòmics per donar suport a les famílies amb infants i adolescents amb càncer. L’esdeveniment es farà dimarts 24 d’octubre a la sala Luz de Gas de Barcelona.

El concert arrencarà a les 20.30 hores i les entrades tenen un preu de 15 euros, la recaptació del qual es destinarà íntegrament a l’AFANOC per a millorar la qualitat de vida dels i les adolescents amb càncer. La iniciativa ‘RockpelsXuklis’, a més, vol ser una eina per donar suport a iniciatives musicals que vulguin posar el seu granet de sorra per ajudar a les famílies amb infants i adolescents amb càncer i alhora fer visible la realitat dels joves amb càncer des d’espais que els identifiquin. 

La banda barcelonina Che Sudaka, que enguany celebra 21 anys, portarà una autèntica festa d’estils, cultures i idiomes al ritme de la cúmbia urbana més incendiària, l’ska merengue, el folklore llatinoamericà modern i l’actitud del punk de tota la vida. Per altra banda, la cantautora i compositora catalana Lydia Ruiz, qui va ser concursant del programa musical La Voz, oferirà un concert amb els èxits del seu darrer àlbum d’estudi, Leo, el qual té arrels andaluses i està influenciat per la música pop-rock italiana.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article