L’equip directiu d’una escola de Sabadell agafa la baixa en bloc per les queixes de les famílies

Inspecció d’Educació ha assumit el control del centre 


Inspecció d’Educació ha assumit la direcció de l’escola pública Andreu Castells de Sabadell, després que aquest dimarts els tres membres de l’equip directiu hagin causat baixa a la vegada, segons va publicar el Diari de Sabadell.

Es tractaria de la resposta a les múltiples queixes que les famílies han fet al projecte educatiu, i davant la previsió d’una concentració a les portes del centre prevista per aquest divendres a la tarda.

Els Serveis Territorials d’Educació al Vallès Occidental han assegurat que treballen per buscar un nou equip que assumeixi el lideratge de manera interina. Mentre això no passa, garanteixen que el centre ha seguit i seguirà funcionant de manera correcta, tot i el sotrac que ha provocat la baixa de l’equip directiu.

L’Associació de Famílies d’Infants va enviar un escrit a Serveis Territorials el passat 10 de gener en el qual denunciava el “baix nivell educatiu” de l’alumnat, i la manca de projecte pedagògic del centre. A les crítiques, es van sumar antics docents del centre, que es van donar suport a les famílies. 

La directora dels Serveis Territorials, Maite Fons, s’ha desplaçat aquest dimecres al migdia a l’escola, situada al barri de Can Rull de la ciutat, per abordar en quin punt es troba la situació. “S’ha garantit la normalitat i seguim treballant des del primer moment per garantir-la, els nens han tingut classe”, ha detallat Fons.

En aquest sentit, ha destacat que el fet que els tres membres de l’equip directiu causessin baixa dimarts ha fet que Inspecció d’Educació hagi agafat les regnes de l’escola. “Poc a poc treballem per aconseguir trobar un equip directiu interí que entomi el lideratge pedagògic”, ha afegit.

Fons ha afegit que s’ha fet seguiment de la situació “des del minut zero”. “Som aquí ajudant l’equip de coordinadors, que són excel·lents docents i persones, per garantir que les classes puguin continuar”, ha dit.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article