Privalia obre a Barcelona una pop up store de moda outlet solidària a favor del Casal dels Infants

Serà aquest divendres 4 de juliol · El 100% benefici recaptat es destinarà a cobrir beques educatives per nens i nenes


Privalia obrirà la seva primera pop-up store solidària a Barcelona amb l'objectiu de recaptar fons per les beques infantils i juvenils del Casal dels Infants. La venda, que es farà el proper 4 de juliol en diversos espais del recinte del Palo Alto del Poblenou a Barcelona, convoca a més de 2mil persones que podran assistir també a tallers de maquillatge, manualitats de complements, cursos de fotografia, degustacions gratuïtes, servei de personal shoppers i un concurs simultani a les xarxes socials.

L'objectiu. Que el 100% dels beneficis obtinguts es destinin als projectes del Casal dels Infants. Aquests fons cobriran beques educatives de "0 a 3 anys" per nens i nenes d'aquesta edat que no poden tenir accés a escola bressol, beques "Trampolí" per recuperar el fil educatiu per noies i nois que abandonen els estudis secundaris, beques "Ofici" per formar en una professió a joves en risc d'exclusió i beques "Autonomia" que orienten i tutelen a joves que estan sols i tenen extrema dificultat per ser autònoms.

Com assistir.Les persones que vulguin assistir hauran de resistrar-se prèviament a través de la pàgina de l'esdeveniment http://www.privalia-events.com/summerfashionday. Les places són limitades.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article