Els pisos compartits, l'alternativa a les residències de la tercera edat

Una empresa catalana engega un projecte per a persones grans que no volen o no poden anar a una residència


L'empresa catalana Joyners proposa compartir pisos entre la gent de la tercera edat. Ho fa a través d'una pàgina web, on posa en contacte les persones de la tercera edat que no volen o poden viure soles però que tampoc volen anar a una residència.

Joyners ofereix pisos copmartits per a "sèniors actius" com una alternativa innovadora a les residències de la tercera edat. Joyners, que va posar-se en marxa el mes de setembre, posa en contacte persones de la tercera edat a través del registre al seu web. L'usuari es registre i comunica si té un pis amb habitacions o bé necessita un lloc on viure. L'empresa compara les afinitats i fa una proposta als usuaris que poden tenir més coses en comú.

Segons expliquen els emprenedors, la proposta de Joyners és una "alternativa vàlida a les residències ultra-costoses". Segons expliquen, les persones grans que ho sol·liciten es comprometen a compartir despeses i una sèrie de serveis com assistència a la llar, assistència mèdica o la neteja.

Joyners assegura al web que "la piràmide poblacional s'està inverint i les pensions van a la baixa irremediablement", i que per tant "és necessari impulsar nous formats de llar que ens ajudin a encarar l'etapa adulta millorant la nostra vitalitat".

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Joiers pisos compartits Terrassa
1.

Pisos compartits

  • 0
  • 0

Comenta aquest article