Habitatge subvenciona obres d'accessibilitat a la llar per a gent gran

La quantia màxima de la subvenció és de 2.500 euros i el termini per sol·licitar-la finalitza el 21 de novembre


L'Agència d'Habitatge de Catalunya ha obert una convocatòria per subvencionar obres d'arranjament a l'interior de les llars amb l'objectiu de facilitar l'autonomia de la gent gran i donar suport a les persones dependents. La quantia màxima de la subvenció és de 2.500 euros i s'establirà en funció dels costos o despeses subvencionables del conjunt de les obres.

Poden accedir a la convocatòria les persones majors de 65 anys o amb una situació de dependència que visquin a les demarcacions de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de L'Ebre, tant si són propietàries com llogateres. No obstant, no poden tenir més d'un pis en propietat a Catalunya.

La convocatòria exclou la demarcació de Barcelona, ja que la Diputació i l'Ajuntament tenen línies d'ajuts molt similars per al mateix col·lectiu de persones.

El termini per enviar sol·licituds va obrir-se el 13 de juliol i finalitzarà el 21 de novembre. Aquestes s'han de presentar a les seus de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i a les Oficines Locals d'Habitatge.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article