Les entitats del tercer sector signen en bloc un manifest en defensa de la democràcia

Les organitzacions expressen el seu “absolut rebuig” a les actuacions contra les institucions catalanes


Les entitats del tercer sector signen, en bloc, un manifest en defensa de la democràcia. Així ho asseguren en un comunicat La Confederació, la Taula del Tercer Sector i el Tercer Sector Social de Catalunya. En el manifest, les organitzacions expressen "el seu absolut rebuig" davant les actuacions que s'estan produint a les institucions catalanes.

En el manifest, les organitzacions expressen "el seu absolut rebuig" davant les actuacions que s'estan produint a les institucions catalanes. Asseguren que representen a milers d'entitats del país que treballen "per la defensa dels drets socials i civils de les persones".

Per això, consideren que els esdeveniments que s'han vingut produint durant tot aquest dimecres "constitueixen una vulneració dels drets i de les llibertats fonamentals". A més, per tot plegat, les federacions del tercer sector expressen el seu "ple suport" a les institucions catalanes i refermen el seu "compromís amb la democràcia". 

El Síndic de Greuges se suma a les condemnes

També el Síndic de Greuges ha emès un comunicat en què exigeix que les actuacions del Govern espanyol respectin el codi de drets internacional i el marc legal establert a l'Estat democràtic i constitucional. “Diversos fets recents poden haver transgredit la legalitat vigent, amb possibles noves agressions a drets fonamentals”, ha assegurat Rafael Ribó. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article