La Fundació Salut Alta engega una campanya perquè cap infant es quedi sense activitats d’estiu

Durant el mes de juny s’ha proposat aconseguir 5.000 euros per finançar part de les activitats d’estiu a través de microdonacions i col·laboracions d’altres entitats


L’estiu és una de les èpoques de l’any en què es fa més visible la bretxa d’oportunitats entre infants, ja que no tots els nens i nenes tenen assegurat el dret a l’educació en el lleure com a espai d’aprenentatge, socialització i creixement personal. És per això que la Fundació Salut Alta engega la #Motxilla2018, amb l’objectiu de multiplicar inscripcions tot deixant petjada a la Salut Alta.

Del 6 al 25 de juny l’entitat badalonina té el repte d’aconseguir 5.000€ per finançar part de les quatre activitats d’estiu que l’entitat proposa per a 100 infants i adolescents del barri. Aquest any, sota el lema ‘Fes que la teva inscripció deixi petjada’, l’entitat pretén sumar petites aportacions que faran possibles els dos casals d’estiu, els set dies de colònies i els quatre d’acampada. En aquest sentit, la fundació remarca que “tot infant té dret a un lleure de qualitat” i que, “per poder-lo exercir cal la col·laboració de l’entorn”.

Una de les vies de recol·lecció de diners és a través de la col·laboració amb entitats de lleure de la ciutat (l’Aspirantat de Sant Josep i l’ Esplai Crac-Crac) i del cercle Jesuïtes Educació en el Lleure (el Centre d’Esplai Joan Suñol i el Centre d’Esplai Loiola). Aquestes entitats, a través de les inscripcions a les activitats d’estiu, ofereixen a les famílies la possibilitat d’aportar-ne un petit percentatge a la fundació.

L’altra via de col·laboració és a través del web de la fundació, on tothom hi pot participar a títol particular amb la quantitat de diners que prefereixin.

Si assoleix l’objectiu econòmic, l’entitat completarà el 15% de pressupost que li resta per poder oferir activitats de lleure a infants i adolescents de la Salut Alta, un barri on viuen 20.000 persones i on només hi ha dues entitats que promouen activitats d’aquest tipus.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article