El Social.cat rep el premi de la FaPaC al “mitjà amic” per donar veu a iniciatives que fan “una societat més justa”

La federació premia fins a una quinzena d'iniciatives de les AMPA a l'escola pública


El Social.cat va rebre aquest dissabte el premi de la FaPaC al “mitjà de comunicació amic”. La federació, que aplega 2.350 AMPA de Catalunya amb l'objectiu de millorar la qualitat de l'educació pública, va guardonar el diari digital per la seva tasca de visibilització de l’acció social i “per donar veu a iniciatives socials que treballen per a una societat més justa”.

En l’acte, que es va celebrar al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida, també es van premiar fins a una quinzena d’iniciatives dels pares i mares de l’escola pública i a l’Espai Contrabandos com a “entitat amiga” per la seva tasca de divulgació de la literatura i el pensament polític.

Durant l’acte, en el que han participat un centenar de persones i hi ha hagut espectacles musicals i poètics, s’han premiat des d’horts a l’escola, fins a projectes per fomentar activitats extraescolars, iniciatives per a una dieta equilibrada o projectes amb la comunitat i de promoció de la salut a l’aula. En total, 15 de més de 107 projectes han resultat finalistes. A més, els premis de la FaPaC, que enguany celebren set anys, han servit per reivindicar el paper imprescindible de l’educació pública.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article